CFO til AMOF Fjell Process Technology AS

CFO til AMOF Fjell Process Technology AS

Arbeidsgiver:          AMOF Fjell Process Technology AS

Stillingstittel:           CFO

Frist:                        Snarest eller innen 16.01.2022

Ansettelsesform:   Fast

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

– Utvikling av økonomiske modeller, analyser, KPI-måling, prognoser og adm. systemer/rutiner
– Aktiv deltakelse I tilbudsprosesser, samt assistere prosjektledere og salgsavdeling med kalkulasjon, utarbeidelse av tilbud og kontrakter
– Forberede saker til styret, i samarbeid med CEO
– Bistå med prosjektbaserte oppgaver på konsernnivå i Langsetgruppen
– Overordnet ansvar for lønns- og økonomifunksjonen i selskapet. Herunder regnskap, skatt, avgifter, likviditetsstyring, fakturering og budsjettering
– Ansvar for månedsavslutning, kvartalsavslutning, årsavslutning og årsoppgjør
– Valutahåndtering og vurdering av valutarisiko/valutasikring
– Sikre god internkontroll og overholdelse av offentlige lover, forskrifter og god regnskapsskikk
– Noe reisevirksomhet må påregnes, også internasjonalt

Kvalifikasjonskrav:

– Høyere økonomisk utdannelse, masternivå eller tilsvarende. Bachelornivå kan vurderes
– Ønskelig med minimum 5 års erfaring fra tilsvarende økonomilederfunksjon

Personlige egenskaper og kompetanser:

– God kommersiell forståelse; utforming av juridiske avtaler og strategisk analysearbeid
– God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
– Det er ønskelig med internasjonal erfaring (gjerne både mva og skatt)
– Du har høy arbeidskapasitet, fleksibilitet og innsatsvilje
– Interesse for digitalisering og solide excel kunnskaper

Vi ser etter en initiativrik og samarbeidsorientert CFO, som kan etablere en selvstendig økonomifunksjon i AMOF og videreutvikle denne. Vi kan tilby en stilling med gode muligheter for egen utvikling- og påvirkning i et selskap og konsern i vekst. Stillingen rapporterer til CEO, og vil ha et tett samarbeid med styrene i både Norge og Russland. Vi har konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted er på Straume

For ytterligere informasjon kan du kontakte vår rekrutteringsrådgiver hos Visere AS; Asbjørn Grini på tlf. 917 94 825. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og senest innen 16. januar 2022. Om ønskelig blir henvendelser behandlet fortrolig overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

Om arbeidsgiveren

I mer enn førti år har AMOF Fjell Process Technology designet spesialisert høytrykks prosessutstyr for olje- og gassproduksjon og prosessering, i tillegg til å bygge anlegg for proteinutvinning, produksjon av fiskemel, slam og flytende avfallshåndtering. Vi har en lidenskap for innovasjon og er ledende i bransjen.

AMOF Fjell Process Technology AS har hovedkontor på Straume utenfor Bergen, og med datterselskap i St. Petersburg i Russland. Vi er 10 ansatte på Straume, og 6 ansatte ved vårt kontor i St. Petersburg. Vi har også en økende aktivitet med kontrakter ved vårt datterselskap i St. Petersburg, med en kontraktsportefølje på ca. MNOK 600. Vi har en sterk økning i oppdragsmengde, både i Norge og internasjonalt. Selskapet er derfor i en vekstfase og vi ser etter flere dyktige medarbeidere.

AMOF Fjell Process Technology AS er 100 % eid av Langsetkonsernet. Langsetkonsernet består av 18 selskaper som leverer produkter og tjenester innen skip og maritim industri, energisektoren og prosessindustrien. Med rundt 1100 ansatte i konsernet til sammen, med en samlet omsetning på ca. milliard kroner årlig, er konsernet ett av de største konsernene med hovedkontor i Molde.

Vi styrker organisasjonen; og i tillegg til behov for prosjektledere og prosess-/design ingeniører, søker vi til en nyopprettet stilling etter en dyktig og ambisiøs CFO. Du blir en sentral del av ledergruppen, og får bidra til ytterligere vekst i et selskap med betydelig internasjonal virksomhet.SektorPrivatLederkategoriLederStedTrollhaugmyra 15, 5353 StraumeBransjeFiskeri og oppdrett,Maritim og offshore,Olje og gassStillingsfunksjonØkonomi og regnskap,Økonomi og regnskap / Økonomistyring og budsjettering,Ledelse

Scroll to Top